skip to Main Content
0200 43 43 33 hej@astoclinic.se

Fettfrysning – Coolshaping RS1

Tränar du hårt eller går på en strikt diet för att minska ditt fett runt mage höft eller lår, utan resultat? Då är du inte ensam. Det är svårt att minska lokala fettansamlingar med träning eller kost, därför kanske Coolshaping fettfrysning är ett alternativ för dig. Med fettfrysning kan man minska fett på utvalda områden på endast några få behandlingar, utan biverkningar eller obehag.

Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod (cryolipolys) som permanent minskar lokala fettdepåer, t.e.x. Muffinsmage, ridbyxlår eller kärlekshandtag. Fettfrysning med Coolshaping RS1 använder sig av ett eller flera handenheter som suger in fettvävnad, kyler ner det till minus 10 grader och förstör fettcellerna. Fettceller är mycket mer känsliga för kyla och dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas. Inget obehag och inga biverkningar.
Exempel på behandlingsområden är: Muffinsmage, ridbyxlår, kärlekshandtag och rumpa.

Någonting som är viktigt att vara medveten om är att en fettfrysning behandling inte kan användas som en bantningsmetod, behandlingen är utformad för personer som har små fettdepåer på kroppen som dem vill minska som kärlekshandtag eller muffinsmage. Resultatet av en behandling med Coolshaping RS1 är bestående och fettcellerna som har eliminerats kommer inte tillbaka.

Upp till 25% fettreducering på en behandling

Hur går behandlingen till?

Steg 1: Inledning

Behandlingen startar med 5 minuters långsam nedkylning tills rätt temperatur uppnås

Steg 2: Behandlingen

Fettcellerna i behandlingsområdet börjar reagera på kylan

Steg 3: 30 dagar

Efter behandlingen fortsätter cellerna att dö och transporteras ut ur kroppen

Steg 4: 90 dagar

Fettcellerna har minskat och man kan se synliga resultat

Back To Top