skip to Main Content
0200 43 43 33 hej@astoclinic.se

Micro-Needling & NCTF

Micro-Needling i kombination med Filorga NCTF är en unik revitaliserande och hudförbättrande behandling. Med micro-needling får alla hudtyper (äldre och yngre hud) en omedelbar förnyande effekt. Huden får mer lyster och liv och fina linjer minskar. Det är en komplett behandling som även kan minska akne och stora porer.

Indikationer

Fuktfattig hud
Fina linjer & slapp hud
Trött & matt hud
Stora porer & akne

Vad är Micro-Needling?

Enkelt beskrivet är Micro-Needling en nålbehandling som skapar 100-tals mikro-kanaler i huden. Dessa mikro-kanaler absorberar näringsrika serum (Filorga NCTF Vitamincocktail) och skapar en kontrollerad skada i huden som stimulerar hudens självreparerande och återuppbyggande process. Denna effekt gör att hudens kollagen och elastin förstärks vilket gör att fina linjer och stora porer minskar samt att akne och försämrad hudton förbättras.

Vad är NCTF Vitamincocktail?

NCTF Vitamincocktail (New Cellular Treatment Factor) är en produkt från Filorga Laboratoires som tagits fram och utvecklats i årtionden. Det är en komplett anti-ageing produkt som är framtagen för att ge din hud allt den behöver!

NCTF innehåller följande näringsrika ämnen: Vitaminer (stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna), mineraler (påverkar cellfunktioner), antioxidant (bekämpar fria radikaler), koenzymer (påskyndar reaktioner i huden), nukleinsyror (aktiverar cellulär kommunikation), aminosyror (stimulera elastin & kollagen) och fri hyaluronsyra.
Dessa ämnen återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra i huden och reparerar vävnad genom att stimulera cellerna och blodcirkulationen.

Över 25 år på marknaden och fler än 1.5 miljoner behandlade patienter

Back To Top