skip to Main Content
0200 43 43 33 hej@astoclinic.se

Permanent hårborttagning

Oavsett om du har generande hårväxt eller bara vill slippa raka dig regelbundet så kan vi hjälpa dig. På Asto Clinic arbetar vi med flera olika laserutrustningar, men framförallt med Soprano ICE och Primelase. Permanent hårborttagning är sedan länge en välbeprövad metod som effektivt eliminerar oönskad hårväxt. På senare år har utvecklingen gått framåt och det finns in princip inga omöjliga hår- och hudtyper längre. I stort sett alla kan få bra resultat, i alla fall med våra utrustningar.

Hur går behandlingen till?

Innan en behandlingskur inleds brukar vi vanligtvis erbjuda en konsultation då vi gå igenom alla frågor och tankar kring behandlingen.
När det är dags för den första behandlingen är det bra om du kommer till oss med rakat behandlingsområde. Sedan appliceras en gel på huden så att handenheten glider lätt och samtidigt skyddar. Laserljuset absorberas av hårsäckarna där det omvandlas till värme vilket gör att dem elimineras. Fördelen med våra maskiner är att dem arbetar med flera olika våglängder som träffar hårroten på flera olika nivåer, vilket gör att man lättare kan eliminera även grova och tunna hårstrån.

Behandlingen är i stort sett smärtfri och cirka 6-8 behandlingar rekommenderas om man följer sin behandlingsplan.

Kan behandla i stort sett alla hud- & hårtyper
I stort sett smärtfri behandling
Väldigt snabb behandling
3 i 1 teknologi

Utrustningen – Primelase

Senaste generationens hårborttagning.
Primelase är en diodlaser med den högsta effekten på marknaden (4800W), det kanske inte säger så mycket om man inte är insatt i det tekniska, men effekten är enormt viktig för ett lyckat resultat. Primelase arbetar även med kortare pulser med mer energi vilket gör det lättare att behandla grövre hår som med vissa utrustningar kan vara svårt att eliminera. En till unik sak med Primelase är att den har en system som heter ”crystal freeze” som automatiskt kontrollerar kylsystemet vilket gör behandlingen mycket säker. Läs mer om utrustningen här

Back To Top